βάλτε τα καλοκαιρινά και το πιο όμορφο χαμόγελο σας και ελάτε μαζί μας.....

Villa Vasiladi

Το Villa Vasiliadi είναι ένα συγκρότημα δύο κτιρίων  με Ενοικιαζομένα Δωμάτια στη Βουρβουρού Χαλκιδικής, μέσα σε ένα καταπράσινο οικόπεδο 6 στρεμμάτων,  40 μόλις μέτρα από την παραλία,  σε μια τοποθεσία που συνδυάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα.

Το κτίριο Α΄ περιλαμβάνει στο Ισόγειο και στον 1ο όροφο μονόχωρα studios που φιλοξενούν άνετα ως τρία άτομα και δίχωρα διαμερίσματα ιδανικά για οικογένειες ως πέντε ατόμων και στο 2ο όροφο μεγάλες και ευρύχωρες σοφίτες δύο και τριών δωματίων με πανοραμική θέα στον κόλπο της Βουρβουρούς και στο Άγιο Όρος.

Το ισόγειο κτίριο Β΄ αποτελείται από μονόχωρα studios και δίχωρα διαμερίσματα, όλα με άμεση πρόσβαση στον πανέμορφο κήπο και την πισίνα του συγκροτήματος.

 

Villa Vasiladi

«Κύριο μέλημα, αναφέρει η Στέλλα, είναι να παρέχουμε οικογενειακή ατμόσφαιρα και άνεση στους φιλοξενούμενους μας, έτσι ώστε να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Όλα τα Δωμάτια του συγκροτήματος είναι πρόσφατα ανακαινισμένα. Είναι ευρύχωρα, πάντοτε καθαρά και περιποιημένα, αφού παρέχουμε καθημερινή καθαριότητα και φροντίδα. Διαθέτουν όλες τις παροχές και τον εξοπλισμό ενός διαμερίσματος. Οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να ετοιμάσουν τα γεύματα τους στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, να ξεκουραστούν με τη δροσιά του κλιματιστικού, να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα στην τηλεόραση και να χρησιμοποιήσουν τη δωρεάν Wi-Fi σύνδεση στο internet.

Villa Vasiladi

Δίπλα ακριβώς από τα δωμάτια οι μικροί μας φίλοι μπορούν να χαίρονται με ασφάλεια τη δική τους Παιδική Χαρά,  ενώ οι μεγαλύτεροι απολαμβάνουν τα ψητά τους στην Ψησταριά ή  όλοι μαζί να διασκεδάζουν στο πανέμορφο V-Café ή  να χαλαρώνουν στην Πισίνα μας.

Villa Vasiladi

Εμείς φροντίζουμε για όλα αυτά,                                                                     
εσείς βάλτε τα καλοκαιρινά και το πιο όμορφο χαμόγελο σας και ελάτε μαζί μας …
»

© 2017 Villa Vasiliadi. All Rights Reserved.